Atlantic 30 л пасивна хладилна термо кутия с дръжка atlantic

Atlantic 30 л пасивна хладилна термо кутия с дръжка atlantic

35,99 лв

Офертите за продукта

 

Atlantic 30 л пасивна хладилна термо кутия с дръжка atlantic

35,99 лв
Информация в магазина
към магазина »
drebisimo.com
Описание
Пластмасов термо-контейнер предназначен за пренасяне на студени или горещи хранителни продукти. Удобен и лек, той ще ви помогне да съхраните вашите продукти студени през лятото и топли през зимата. Външните стени на термо кутията са изработени от пластмаса, която благодарение на своя състав е способна да отразява слънчевите лъчи. Вътрешните стени на хладилната кутия са изработени от пластмаса подходяща за употреба с хранителни продукти и много лесна за почистване. Между външните и вътрешни стени е залит полиуретан - това е вид пенопласт. Благодарение на своя състав, изолационният слой (около 18 мм) предотвратява проникването на топлина/студ във вътрешността на кутията. Конструкцията на дръжката позволява плътно да затворите капака на хладилната кутия.
Кутията спокойно побира около 40 малки кена по 0,33 л. като остава достатъчно място за охладителни елементи или 30 големи кена по 0,5 литра, 12 кутии сок по 1 литър в картонени опаковки и много място над тях.  Вътрешната височина на кутията не позволява поставянето изправени двулитрови бутилки, по-високите бутилки с обем 2 литра могат да се разполагат под ъгъл
Описание:

Корпуса и капака на хладилната кутия са изработени от полипропилен
Между двойните стени е разположен термоизолационен слой от полистирол
Обем: 30 литра
Пасивна хладилна, термо кутия 
Приблизителен външен габаритен размер: 40 х 38 х 30 см
Приблизителен вътрешен размер: 35 х 33 х 24 см
Заключваща дръжка 
В комплекта не са включени охлаждащи елементи (хладилни акумулатори, охладители). Желателно да слагате по приблизително 200 мл охладители на всеки 6 литра обем на кутията.
Приблизително време за съхранение  - максимум около 8 часа (зависи от множество допълнителни фактори - външна температура, честота на отваряне, брой охладителни елементи и т. н. )

Изотермична хладилна кутия ATLANTIC 30L — купете онлайн
Може да закупите хладилната кутия ATLANTIC 30L в интернет - магазин Дребисимо на добра цена с бърза доставка в цяла България.  
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.