Atlantic 30 л активна хладилна термо кутия с дръжка на 12v atlantic

Atlantic 30 л активна хладилна термо кутия с дръжка на 12v atlantic

122,11 лв

Офертите за продукта

 

Atlantic 30 л активна хладилна термо кутия с дръжка на 12v atlantic

122,11 лв
Информация в магазина
към магазина »
drebisimo.com
Описание
Активната хладилна термо кутия ATLANTIC 30L/12V е предназначена за транспортиране и съхранение на напитки и хранителни продукти при определен температурен режим. Изключително полезна и практична когато се използва за дълги пътувания с автомобил през лятото, тъй като се захранва от автомобилна запалка с напрежение 12 волта.
Корпуса на този модел е изработен от висококачествена пластмаса и е оборудван със сгъваема дръжка и отделение за прибиране на кабела, когато не се използва. Хладилната кутия е АКТИВНА, което ще рече че работи като домашен хладилник (принудително охлажда), но може да се използва и като ПАСИВНА - за тази цел трябва да поставите предварително замразени хладилни акумулатори вътре. Минималната температура на охлаждане е до 17 градуса по-ниска от околната температура.
В кутията спокойно може да поберете около 45 малки кена по 0,33 л. или 27 големи кена по 0,5 литра, 12 кутии сок по 1 литър в картонени опаковки или около 18 пластмасови бутилки с безалкохолно по 500 мл. Вътрешната височина на кутията не позволява поставянето изправени или легнали двулитрови бутилки, такъв тип бутилки могат да влязат единственно под наклон или диагонално.

Описание:

Корпуса и капака на хладилната кутия са изработени от полипропилен
Между двойните стени е разположен термоизолационен слой от полистирол
В капака е разположена електронната охлаждаща част на кутията.
Обем: 30 литра
Активна хладилна, термо кутия със захранващо напрежение 12V и куплунг за автомобилна запалка
Дължина на кабела - 160 см. Резервен предпазител.
Приблизителен външен габаритен размер: 40 х 38 х 30 см
Приблизителен вътрешен размер: 35 х 33 х 25 см
Заключваща дръжка 
Кутията е с активно охлаждане, но може да се ползва и като пасивна, за целта трябва да разположите в нея допълнително и предварително охладени хладилни акумулатори.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.